Boek
Nederlands

Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven

Charlotte Labee (auteur)
+1
Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven
×
Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven

Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven

Na het enorme succes van Overprikkeld Brein laat Charlotte je in haar achtste boek Jouw Krachtige Brein meer dan ooit kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in je brein, hart en ziel. Ze neemt je mee op een fascinerende reis die je veel dichter bij je kern zal brengen.


In dit boek deelt Charlotte haar persoonlijke verhaal en heftige gebeurtenissen

Onderwerp
Levenskunst, Geluk
Titel
Jouw krachtige brein : door zelfliefde & bewustzijn meer grip op je leven
Auteur
Charlotte Labee
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Kosmos, © 2023
303 p. : ill.
ISBN
9789043928632 (paperback)

Besprekingen

Een verhelderend boek over de kracht van het brein en het vinden van een goede balans tussen het mentale en fysieke wezen. De auteur laat de lezer kennismaken met wat er zich allemaal afspeelt in brein, hart en ziel en demonstreert het belang van een spirituele connectie tussen hoofd en hart. Ze laat zien wat het verruimen van bewustzijn, zelfliefde en wilskracht hiervoor kan doen. Met handvatten om zelf met betekenisvolle inzichten aan de slag te gaan en oefeningen zoals een brein- en harttraining om rust, zelfliefde, bewustzijn en energie te verhogen. Informatief, helder en toegankelijk geschreven, met persoonlijke passages van de auteur. Charlotte Labee (Roosendaal, 1986) is auteur, model en tv-presentatrice. Ze verdiepte zich in 2017 in de Brain Balance Achievement Centers, het eerste instituut voor kennis over het brein en rondde bij de franchiseketen de opleidingen ‘Neural Cause Effects’, NLP en ‘Body Mind Reset’ af.

Over Charlotte Labee

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Wouter Besters

Charlotte Labee (Roosendaal, 13 januari 1986) is een Nederlands ondernemer en voormalig model en presentatrice.

Levensloop

Labee volgende de opleiding management aan instituut Schoevers. Op haar dertiende was ze in Londen al eens aangesproken om modellenwerk te doen en ze begon serieus met modellenwerk toen ze op haar zeventiende enkele maanden naar Milaan vertrok voor verschillende opdrachten. Terug in Nederland hield ze zich bezig met shoots en shows.

In 2008 werd ze verkozen tot Miss Universe Nederland en werd ze uitgezonden naar Vietnam waar ze achttiende werd tijdens de verkiezing die georganiseerd werd door Donald Trump. Na haar verkiezing tot Miss Universe Nederland presenteerde ze bij Omroep Brabant gedurende twee jaar het tv-programma Inz&Uitz. Daarna presenteerde ze nog een korte periode een zakelijk programma voor een lokale televisieomroep. In 2011 werd ze gevraagd het advertentieprogramma Lifesty…Lees verder op Wikipedia